Във вторник, 25 ноември: Театър в чест на театъра!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 24 Ноември 2014 07:26

Карловският театър "Елена Снежина" чества 145-години от началото на своята история. По този случай колективът представя на сцената на Камерната зала в читалище "Васил Левски" една от най-новите постановски - "Умирай лесно". Началото е от 18.30 часа. Не се подвеждайте от думите в заглавието - в представлението няма нищо тъжно, това е една страхотна комедия, която ще ви зареди с прекрасно настроение за дълго време. Читалище "Васил Левски" ви подарява театър в чест на театър "Елена Снежина".

Близо век и половина сцената на Карлово е  пълна с герои и сюжети, които даряват публиката с незабравими часове. През това време на нея излизат едни от най-светлите имена на българския театър и най-талантливите хора на града. Цялата история на театър "Елена Снежина" може да прочетете в новините на karlovobg.eu. От 1970 година досега ръководител на колектива е Иван Стефанов, той е актьор, който участва в почти всички постановки, често той и режисьор, и сценограф.

Тази година, която е своеобразен юбилей, също донесе на театралния колектив радост и удовлетворение от постигнатото, а на публиката - удоволствието да се наслади на поредната постановка, този път на пиесата "Случаят Адонис" от Георги Данаилов. На националния фестивал на любителските театри с международно участие "Каварна 2014"  спектакълът "Случаят Адонис" с режисьор Христо Симеонов, сценограф Петър Адамов, представен от театър "Елена Снежина", спечели публиката и журито. Той донесе първа награда за колектива в категорията "най-добър спектакъл" . това е най-доброто представление, което в момента се играе в България, бе оценката на журито.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker