След публикация в karlovobg.eu: Спешно ремонтират разбита улица в Баня!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 25 Ноември 2014 00:14

След публикация на нашия сайт www. karlovobg.eu за лошото състояние на един от входовете на Баня от пътя Карлово-Пловдив, бе извършен спешен ремонт на опасната улица "Стара планина". Тя свързва пътя Карлово-Пловдив с курортно градче, минава пред автогарата и свършва до павираната улица "Карловска". В продължение на повече от две години улица "Стара планина" бе осеяна с дупки, преминаването по нея бе станало опасно както за леки коли, така и за високопроходими автомобили. Потребители на на сайта www.karlovobg.eu алармираха, че дори шофьорите на автобусите роптаят срещу непроходимия участък.

Само за два дни след публикацията в www.karlovobg.eu проблемът беше решен. Още в събота местната власт организира ремонта. Опасните дупки в асфалта бяха изрязани от машина и запълнени с трошен камък, а в понеделник до обяд вече бяха асфалтирани. Улица като слънце, възкликна наш читател. Ако ремонтът продължи и по улиците "Банска" и "Земеделска", по околовръстното шосе пред гарата и вътре в градчето, всички в Баня ще останат много доволни.

Медиите не могат да решат проблемите. Нашата роля е да бъдем посредник в комуникацията между гражданите и институциите, да правим публично достояние темите, въпросите, проблемите, които ви вълнуват.

Пишете ни в рубриката "Проблеми в Карловската община" в сайта или на e-mail:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker