Писмото на седмицата: Минералната вода и климатът на Баня - по-добри от хисарските!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 25 Ноември 2014 18:42

Ето какво е постнал в нашата рубрика "Проблеми в Карловската община" наш потребител, който се е подписал като Костов. Извеждаме го в новините без редакторска намеса, защото смятаме, че то отразява мнението на повечето хора от Баня.

"Искам да обърна внимание на медиите и на настоящата власт! Когато се говори за Карловска община явно се има предвид само град Карлово... Другите градове и села са оставени на Божията помощ явно... Нека се запитаме защо... В гр. Баня се разпродаде за жълти стотинки съществуваща спортна база и печеливша до момента на продажбата си за да стане една руина... Не казвам кой е виновен..Сигурно избирателите.. Поне да бяха направили нещо за това градче, което по климат и минерални води надминава Хисаря.

Град Баня е едно прекрасно курортно градче, което може да бъде една перла в короната на СПА туризма в България, но явно още има нещо, което не е съсипано и не е разпродадено без пари... Още с влизането в града човек се чуди дали не е попаднал в 18 век някъде в далечна провинция в Албания - път няма, само дупки и кал... В същото време в града-майка Карлово се правят градинки, паркчета, чешмички (което само по себе си е прекрасно), но това е община, която трябва да се грижи и за другите над 20 населени места.

Защо световно неизвестни села в цяла България участват по всякакви европейски проекти, само гр. Баня я няма никъде? Пак проблем на избирателите ли е? Кога някой ще се сети, че това градче може да е огромен източник на приходи за тази община и че в него живеят и хора... И нека ако някой някога прочете това направи проучване какво е било градчето Баня преди много години... Надявам се да бъде публикувано!!! Едва ли..."

Екипът на karlovobg.eu ще публикува освен в рубриката "Проблеми в Карловската община, вашите мнения, постове, коментари и в новините, за да прозвучи вашия глас по-силно.

 

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker