Пребиха готвача Тони Драгиев от Карлово /обновена/
Шрифт Larger Font Smaller Font
Неделя, 25 Януари 2015 15:36

39-годишен мъж от Карлово бе пребит рано тази сутрин. Тони Драгиев е бил намерен на около 50 метра от полицията, на улица "Александър Стамболийски" пред входа на училище "Васил Левски". Карловецът е бил смлян от бой. На окървавения и с множество травми мъж попаднал полицай.

 

Пребитият Тони Драгиев  работи един път седмично като готвач в заведението в бившите детски ясли на улица "Водопад" в Карлово. Той се прибирал след купон с приятели, който продължил  до ранното утро.

Все още не са ясни причините за зверския побой, нанесен на мъжа. Близките му отхвърлят нападението да е с цел грабеж, или пък неуредени сметки.

Тони не е женен, няма дете. Няма любовница, нито приятелка, разказват пред karlovobg.eu негови приятели. Доста години той работил в ресторанти в Бургас, Слънчев бряг, София. Прибрал се в Карлово преди две-три години.

Той е душа човек, няма друга дума за него, категорични са приятелите му. Винаги усмихнат, приятелски настроен към всички. Няма причина някой да му посегне. Не е имал дългове.

Вечерта в събота срещу неделя Тони и приятелите му били в дискотека "Опиум". Около 2.00 часа си тръгнали и продължили партито в апартамента на един от компанията. Призори мъжете си разотишли, Тони си тръгнал последен - около 5.00 часа.

В жилищния блок срещу входа на училището на улица "Ал. Стамболийски" същата вечер тийнейджъри празнували рожден ден. Веселбата продължила до сутринта. Приятели на Тони не изключват пияни момчета да са се нахвърлили върху 39-годишния мъж.

По тяхна информация пребитият карловец е със спукан череп, счупена ключица и още множество наранявания. Днес следобед той е бил опериран в пловдивска болница.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker