Карловски циганин пребил Тони, за да му вземе телефона и часовника
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 27 Януари 2015 15:50

Изродът, който преби Тони Драгиев го нападнал, за да го ограби. След като го смял и оставил да лежи с кървави рани и в безсъзнание, 29-годишният циганин Ангел С. от Карлово задигнал телефоните и ръчния часовник на жертвата си. Ангел претършувал джобовете на Тони и взел банкнотите, които намерил - съвсем дребна сума, която мъжът носил в себе си. Веднага след грабежа той сложил

на ръката си плячкосания часовник. След това безскрупулният нападател се прибрал с плячката у дома си.

 

Тони е бил нападнат съвсем безпричинно, докато се прибирал към дома си. Нападателят му Ангел го удрял жестоко. Травмите след побоя са тежки. Черепът на пребития карловец е счупен на две места. Натрошени са носът и лицевите кости, ключицата. Пострадалият е в кома, поставен е на командно дишане и е с опасност за живота.

Тони Драгиев е много добър човек. Общителен, винаги усмихнат, цялото му същество излъчва доброта и приятелство, твърдят неговите приятели. Това, което се случи с него е ужасно, единодушни са те.

Ангел живее в циганската махала в Карлово. Той е криминално проявен. Осъждан е преди години за кражби. Мнозина карловци твърдят, че често са го виждали в компания на друг циганин от Пловдив, с когото обикаляли из района, за да крадат.

Срещу нападателя на Тони Драгиев ще бъде повдигнато обвинение за грабеж. Присъдата, която може а получи е от 3 до 10 години.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker