В Христо Даново неизвестни режат гумите на колите нощем
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 24 Февруари 2015 18:54

Неизвестни все още вандали сноват нощем в Христо Даново и режат гумите на автомобилите, оставени от собствениците им  на улицата. Повече от  20 са случаите на нападенията и повредите върху  колите. Най-често хулиганите са рязали и четирите  гуми, в други случаи – само двете. Гумите са рязани с различни остриета – нож или шило.

В нощта на събота срещу неделя са били срязани гумите на два автомобила  Роувър и Опел на братята Бисер и Сашо Кичукови. Същото се случило и с автомобилите на братята Мустафови, които също оставили возилата си Фолксваген и Опел да нощуват на улицата.


Преди броени дни продупчиха двете предни гуми и на моя джип Сузуки Витара, сподели кметът на селото Иван Деянов. Няколко дни по-рано пък млада жена от Христо Даново , тръгвайки за работа, установи, че колата и Ауди А3 , паркирана между автомобилите на брат и и баща и, не може да потегли, защото предните гуми са нарязани.
В Христо Даново няма улично осветление през нощта. За икономия лампите угасват в 0.00 часа и светват отново в 4.00 часа. В селото е тъмно като в рог. Да ти бръкнат в очите, няма да видиш кой е насреща ти, коментират жителите на подбалканското село. Това е една от причините някой вандал да посяга на чуждо имущество, допълват те.


 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker