Кабаиванов представи пред Калофер проекти за развитието на града
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 27 Февруари 2015 13:00

Кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов представи пред жителите на Калофер текущи и бъдещи проекти

На 26.02.2015 г. в кметство Калофер се проведе отчетно събрание за 2014 г. На него присъстваха кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, ръководството на Общината, директори на дирекции и началници на отдели. Кметът на Калофер Румен Стоянов запозна жителите на града с реализираните проекти и направи отчет за дейността на кметството. Нана Христова – ст. специалист финансово-стопански дейности в кметство Калофер, докладва за изпълнението на бюджета за 2014 г.
Д-р Кабаиванов представи одобрените проекти, които предстои да се реализират в Калофер и тези, с които ще се кандидатства след отваряне на оперативните програми. По проект спечелен от Община Карлово, който стартира по график и в други населени места, в града ще бъде изцяло подменено уличното осветление. Община Карлово е кандидатствала за финансиране пред Междуведомствената комисия по бедствия и аварии с проект за укрепване на стените на р. Тунджа в проблемни участъци.
Във връзка с належащия ремонт на мемориален комплекс „Христо Ботев”, д-р Кабаиванов е провел среща с доц. Бони Петрунова – зам.-министър в Министерството на културата.
На всички въпроси, които се поставиха от присъстващите в залата, бяха дадени компетентни отговори.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker