За 8 март: Избраха майката с най-добро сърце в 61-ва Стрямска бригада
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 06 Март 2015 16:49

Сержант Мария Якимова стана първият носител на специалната грамота „За майката с най-голямото сърце“ в 61-ва Стрямска механизирана бригада в Карлово, съобщиха от командването на елитното съединение на Българската армия.

Наградата бе част от проявите, с които днес военнослужещите отбелязаха предстоящия 8 март. Всички дами бяха поздравени от командира на бригадата бр. ген. Димитър Шивиков.След това бе организирана кулинарна изложба с домашно приготвени специалитети. Над 280 дами – военнослужещи и цивилни лица, се включиха в атрактивната проява, допълниха от бригадата.

В Казанлъшкия район на карловската бригада командирите на батальони поздравиха дамите и им благодариха за всеотдайната работа и чаровното присъствие. От жените бе организиран импровизиран коктейл, а мъжете им поднесоха цветя, поздравителни адреси и картички с пожелания.

В Плевенския гарнизон на 61-ва бригада заместник-командирът на формированието майор Пламен Маринов връчи скромни подаръци на жените от името на мъжете военнослужещи.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker