Зоя Джакова от 12-ти клас стана кмет на Карлово за един ден
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 25 Март 2015 14:35

За 14-та поредна година фондация "Джуниър Ачийвмънт" организира инициативата "Мениджър за един ден" с участието на президента на Република България Росен Плевнелиев и кмета на София Йорданка Фандъкова. Ученици от цялата страна имат възможност да преживеят един реален работен ден на представители на държавните институции, бизнес средите и неправителствените организации.
В Община Карлово за участие в инициативата са се регистрирали 8 ученика, възпитаници на СОУ “Христо Проданов” и СОУ “Васил Левски”. Те бяха разпределени в дирекция “Административно, информационно и правно обслужване”, отдел “Канцелария”, дирекция “Хуманитарни и социални дейности” и в Общинска библиотека. Община Карлово участва за осма поредна година в инициативата - 100 ученика са участвали през годините в инициативата.
На кметския стол седна дванадесетокласничката Зоя Джакова от СОУ “Христо Проданов”, а Иванка Маркова от същото училище стана директор на Общинска библиотека / тя е 100-я регистрирал се участник в инициативата/, Надежда Миленкова от СОУ “Васил Левски” стана Секретар.
На участниците бяха връчени сертификати за участие в “Мениджър за един ден” на фондация “Джуниър Ачийвмънт България” и книгата ВАСИЛ ЛЕВСКИ по спомени на Васил Караиванов, автор Петър В. Караиванов.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker