Нели Петкова пее със Слави в "Арена Армеец"
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 27 Март 2015 18:15

Нели Петкова е родена в Карлово. С музика се занимава от 6-годишна. За семейството й любими са народните песни от Странджа и Тракия, които тя изпълнява и днес. Завършва СМУ "Филип Кутев" в Котел, а после и СУ "Климент Охридски" - музикална педагогика с профил народно пеене. През 2004 г. дебютира в БНР и записва с оркестъра за народна музика четири свои песни. Същата година печели конкурса "Аз пея в Ку-ку бенд" и става част от "Шоуто на Слави". С бенда записва три албума и изнася над 100 концерта. През лятото на 2011 г. се отдава на солова кариера.

- Нели, знаем, че сте потвърдили участие в концерта на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" през април в "Арена Армеец". С какви чувства ви изпълва срещата с бившите ви колеги?

- Много съм щастлива, че отново ще бъда на една сцена със Слави и „Ку-ку бенд“! С голяма част от колегите ми се чувам често, но нямам търпение да започнат репетициите за концерта и да видя всички накуп. Много ме зарадва обаждането на Слави и личната му покана. Отношенията ни винаги са били отлични.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker