Кметът на Иганово: Вътрешни хора са взривили склада и цеха
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 16 Април 2015 12:11

Вътрешни хора са отговорни за взривовете в производствената площадка на ВМЗ край карловското село Иганово, според кмета на селото Стефан Данчев. Това каза за Радио „Фокус” - Пловдив, самият той.

''Факт е, че за един месец го взривяват два пъти

 

и значи има как да проникнат. Според мен, те са вътрешни хора, след като знаят такива подробности - къде отива продукцията, от едното място как отива на другото и точно там бомбандират'', коментира Данчев. Той добави, че не е запознат с оповестения вчера доклад на Прокуратурата за констатираните груби нарушения при охраната на площадката в Иганово. ''Не съм получил такъв доклад или някакъв писмен вариант на констатациите. Не са го разгласили, а хората най-напред търсят мен'', каза още кметът.
Към този момент в Иганово в спокойно. Единственото, което все още стряска жителите на карловското село са гърмежите, които идват от военния полигон в съседното село Анево. Занятията на военнослужещите от 61-ва Стрямска бригада са рутинни и ще продължат до края на седмицата. Кметът е уведомил хората, за да не се притесняват.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker