Санират още две сгради в община Карлово по договори за енергийна ефективност
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 24 Април 2015 08:32


Още два договора за целево финансиране са подписани по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Новите два блока се намират в гр. Карлово и в с. Ведраре. Първата сграда е на адрес бул. „Освобождение” № 26, а втората е бл. 17 от Комплекс КТЗ в с. Ведраре.

Договорите и за двете сгради са подписани от Община Карлово, Областна администрация Пловдив и Българска банка за развитие и вече са регистрирани в регистъра на Банката.  С тях общият брой на подписаните към момента договори става шест.


Следващите четири сгради, постигнали пълно съгласие за участие в Програмата се намират на следните адреси: бул. „Освобождение” № 24, ул. „Дъбенско шосе” № 41, ул. „Юмрукчал” № 18 и на ул. „Ген. Карцов” № 72. Договорите за финансиране на дейностите по енергийна ефективност на посочените четири многофамилни жилищни сгради са подписани от официалните представители на Община Карлово, Областна администрация Пловдив и Българска банка за развитие и са предоставени на последната за регистрация.
Продължава интересът за участие в Националната програма. В рамките на изминалата седмица бяха подадени документи за регистрация на едно сдружение на собствениците и четири заявления за интерес и финансова помощ.
Община Карлово продължава да оказва нужното съдействие на желаещите собственици в многофамилните жилищни сгради на територията на общината за участие в Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.




 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker