БСП - Сопот издигна Деян Дойнов за кандидат за кмет
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 01 Май 2015 11:48

Деян Дойнов: «Сопот за младите»  е девизът, който ни обединява


БСП в област Пловдив излъчи своят първи кандидат за кмет на община и кандидати за общински съветници. На заседание на общинската конференция в Сопот  социалистите единодушно подкрепиха своя лидер Деян Дойнов за кмет на общината. Гости на организацията бяха народният представител Димитър Дъбов и лидерът на социалистите в Пловдив област Георги Гергов.
Градът на Иван Вазов, градът, в който Васил Левски приема духовен сан, един от най-старите български градове трябва да бъде управляван с мисъл за младите, за да останат те тук и вашата подкрепа за Деян Дойнов, който още не е влязъл в Христовата възраст е показателна, че това ще се случи, обърна се към социалистите Георги Гергов. Според него Деян Дойнов  винаги е оправдавал доверието, което му се гласува и  изборът му, както и този на кандидатите за общински съветници, чиято средна възраст е 37 години е доказателство за това, че левицата наистина работи така, че Сопот да бъде на младите.
Убеден съм,  че съгражданите ни имат право общината да се ръководи от управленски екип, който да работи за нейното по – бързо и  динамично развитие, с тези думи Деян Дойнов се обърна към своите съграждани. Сопот се нуждае от ново управление, основано на ясни приоритети и планиране на неговото развитие. Жителите имат нужда от промяна  и  ние сме готови да им дадем реален  план за подобряване на условията на живот в общината. Управляващите в момента убиват надеждата, желанието да градим своето бъдеще тук. Аз искам да живея и работя в община Сопот, тук  да отгледам децата си - заяви Деян Дойнов.
В листата за общински съветници, която е с деветдесет процента нови лица най- младите представители  са  на 24 години -  учителя Станислав Стоенчев и  председателя на Младежкото обединение в БСП Цвятко Дойчинов. Специалисти от  ВМЗ Сопот, предприемачи, икономисти, лекар и  агроном  допълват  отбора на социалистите. На челните места са Николай Новаков – инженер, икономист, Тодор Богданов-  общински съветник и  дългогодишен началник на цех  във ВМЗ, Милена Радева - Председател на Земеделска кооперация „Добрила“, д-р Пепа Попова- Минкова, следвани от доказали се професионалисти и общественици. Социалистите излъчиха и кандидатура за кмет на село Анево. Това е Мано Мановски, жител на селото, който се ангажира в следващия мандат, в единственото село в общината да се открие обществен, информационен и туристически център на мястото на запуснатото училище и Анево, наистина да стане привлекателно и за жителите си, и за множество туристи, решили да посетят община Сопот.
Предстои ви тежка битка и много труд, с тези думи  Георги Гергов  поздрави избраните.  Трябва да вярваме на младите хора,  да им се доверяваме. Младите са  носители на новото и ние ги подкрепяме, категоричен бе лидерът на социалистите в област Пловдив. 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker