Вижте къде: Възхищение, уважение и респект към ГЕОРГИ ХРИСТОВ на концертите му от Национален тур`2015 – „Изгарям”
Шрифт Larger Font Smaller Font
Понеделник, 04 Май 2015 13:42

Респект. Уважение. Възхищение. Благодарност. Признание. Щастие…Такива чувства се преплитаха у почитателите на ГЕОРГИ ХРИСТОВ, които изпълниха до краен предел залите при провеждането на първите концерти от Националния му тур`2015 – „ИЗГАРЯМ”. Феноменална еуфория и огромен успех съпътстваха най-големия и неповторим глас в българската поп музика при срещите му с публиката в Пазарджик, Разград и Търговище, където той вече представи заедно с бенда си „Черно и бяло” своята нова концертна програма и актуалния си албум „Изгарям”.


Убедени, че са присъствали на правилния концерт, на излизане от залите хората коментираха, че са заредени със страхотна енергия и положителни емоции за много време напред, че ГЕОРГИ ХРИСТОВ е единственият певец, за когото пътуват до други градове, за да присъстват на концертите му в страната, че за тях срещата с „изкуството и божествения му глас винаги означава толкова много щастие”... Самият ГЕОРГИ ХРИСТОВ написа в официалната си страница във „Фейсбук” след първите концерти от пролетния лъч на турнето му средното: 

„БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОИ ПОЧИТАТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ ОТ ПАЗАРДЖИК, РАЗГРАД И ТЪРГОВИЩЕ! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОПЛОТО ПОСРЕЩАНЕ, ЗА АПЛОДИСМЕНТИТЕ, ЦВЕТЯТА, УСМИВКИТЕ! НАПРАВИХТЕ МЕ БЕЗУМНО ЩАСТЛИВ! ВИНАГИ ВАШ: ГЕОРГИ ХРИСТОВ”

Следващите градове и дати на концерти в рамките на Национален тур ГЕОРГИ ХРИСТОВ`2015 – „ИЗГАРЯМ” са:

Русе – 27 май, „Канев център”, 19.30ч. /билети: касата на „Канев център”/;

Пловдив – 3 юни, Лятна сцена „Орфей”, 19.00ч. /билети: Билетен център пред Общината/;

Петрич – 4 юни, Читалище „Братя Миладинови”, 19.00ч. /билети: касата на читалището/
Сандански – 5 юни, Дом на културата, 19.00ч. /билети: касата на Дома на културата/
Варна – 12 август, Летен театър, 21.00ч. /билети: касите на Летния театър, Театър „Българан”, Двореца на културата и спорта и Фестивалния комплекс/

Албумът „Изгарям” , който ГЕОРГИ ХРИСТОВ представя с турнето си в страната, е удивително богата колекция от разнообразни музикални композиции и от теми: за търсената любов; за болката, която причинява; за нейната стихия и за разрушителната й сила; за причините да продължиш напред; за всички чувства и емоции, обединени в пламенното „Изгарям” – така подходящо да охарактеризира артиста Георги Христов – горящ в музиката, във всичко, до което се докосне! Певецът вече представи три сингъла от него: заглавното парче – „Изгарям”, новата версия на хита си „Кой каквото прави...” и умопомрачителната балада „Сбогом”, които се възприемат фантастично на концертите.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker