Кабаиванов награди ученици и учители по случай 24 май
Шрифт Larger Font Smaller Font
Събота, 23 Май 2015 14:12

В навечерието на най-светлия български празник - 24 май, Денят на славянската писменост, на българската просвета и култура,  кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов, награди изявени ученици от карловските училища. Той връчи грамоти и книгата на Петър Караиванов “Васил Левски – по спомени на Васил Караиванов – първи братовчед на Апостола” на 28 отличници от Випуск 2015 година, на 40 изявени ученици и 12 юбиляра – учители и културни и просветни дейци от общината.

“Скъпи ученици, пожелавам Ви успех във Вашето себеутвърждаване, желая на всички Ви бъдеще, колкото големи са мечтите Ви. Благодарността към Вашите преподаватели не може да има измеримост, тя е в сърцата Ви и е мерило за обич. Дълбок поклон към Вас преподаватели! Дължим Ви човешката си благодарност, показали пътя в живота ни и ни научили на мъдрост”, каза в словото си д-р Кабаиванов.

Мероприятието уважиха Антон Минев зам.-кмет на Община Карлово, Стойо Карагенски председател на Общински съвет, Стефан Стефанов секретар на Община Карлово, ученици и граждани.

Поздрав към присъстващите поднесоха децата на ОДЗ “Васил Левски” Карлово.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker