Деян Дойнов: Ние сме неудобния противник, който намира истините и знае решенията
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 02 Юли 2015 19:54

Знаем колко е трудно времето, съзнаваме  колко е голямо предизвикателството и как изглежда отговорността на победата, която вече преследваме заедно,  с тези думи се обърна  Деян Дойнов, председател на БСП Сопот към симпатизанти и членове на партията, в поредната  си среща с тях. В станалите вече традиция ежеседмични срещи  по актуални за града  въпроси кандидатите  за кмет  и общински съветници изслушаха и коментираха теми,  по  които   настоящото ръководство на общината не обръща внимание и не търси рещения.


Жителите на града, в който среща си дават екстремните спортове се интересуваха как ще се подпомагат  местните клубове,  какво се прави за развитието за младежки спортни школи, какво е състоянието и на спортните площадки в града. Деян Дойнов даде пример със спортната площадка в кв. Сарая, чието състоянието  е много лошо, на места мрежата липсва, съоръженията са в окаяно състояние. Всичко това създават предпоставки за инциденти с играещите деца на тази площадка, допълниха и жителите  на квартала.
В програмата  на БСП за управление на Община  Сопот, като един от приоритетите е записано, че ще работим за изграждане и реконструкция на спортната инфраструктура за професионален спорт и спорт в свободното време. Създаване и развитие на практики за провеждане на спортни състезания и мероприятия, в това число и  подобряване на осигуряване на безопасност, с което да се предостави комфорт на спортуващите, заяви Дойнов. 
Преди четири години жителите  отново бяха излъгани и в  управлението на общината в момента са   хора, успели да хванат поредната вълна и  четири години Сопот се управлява някак си, ако нещата се случат, въпреки управлението.
Ние носим търпението на неудобния противник, който намира истините и знае как да отстоява правотата в трудните решения. Сега е времето, когато ние, екипът от актив и съмишленици, трябва да дадем ясна и сигурна оферта как Сопот  трябва и може да се управлява, заяви Дойнов.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker