Методи Андреев: Теодор Шойлеков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Карлово
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 07 Юли 2015 00:49

Не е вярно, че кадрувам в Карлово, каквито внушения се направиха в една публикация, в която се коментират имената на бригаден генерал Димитър Шивиков и кандидатът за кмет на Карлово Теодор Шойлеков. Това заяви за karlovobg.eu народният представител Методи Андреев. Той е водач на листата на ПП ГЕРБ и участва в нея от името на гражданската квота в партия ГЕРБ. Кандидатурите за кмет на общините са отговорност на местните структури. Техният успех ще бъде успех за организациите, които са ги издигнали. Ако са неуспешни, това ще бъде неуспех и за структурите, уточни  Методи Андреев.

Генерал Шивиков би бил комплимент за всяка политическа партия. Но той  е действащ офицер и затова е по-добре да не замесваме името му в политически интриги, заяви депутатът. Нека оставим пространството около него чисто, призова той.

Карлово няма друга кандидатура за кмет освен Теодор Шойлеков, заявиха още председателят на организацията Данка Зидарова-Люртова, организационният секретар на ГЕРБ - Карлово Сребра Атанасова и общинският съветник д-р Красимир Колев. Организацията стои на 100 процента зад тази кандидатура, посочиха единодушно те.

С генерал Шивиков се познаваме добре, смятам, че ако той бе номинация на централното ръководство на ГЕРБ за кмет на Карлово щеше да го сподели с мен, заяви Теодор Шойлеков. За мен няма значение кой е кандидатът за кмет на Карлово, стига той до работи за промяната на начина на управление. Аз имам виждания за развитието на Карлово и общината и затова приех да се кандидатирам. Не се съмнявам, че генерал Шивиков  би спечелил изборите, той би отвял всички кандидати, заяви Шойлеков. Както останалите активисти на ГЕРБ - Карлово, така и Теодор Шойлеков смята, че спрягането на името на генерала в този момент е интрига, която цели разцепването на организацията в Карлово и объркване на избирателите. Някой действа на принципа "Разделяй и владей". Не знам кой , но имам усещането, че е точно така, заяви Шойлеков.

Бригаден генерал Димитър Шивиков отказа коментар по темата.

 

 

 

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker