Град Баня без банкомати десет дни
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 29 Юли 2015 17:59

Повече от десет дни банкоматите в Баня не работят, алармират пред karlovobg.eu жители на курортния град. Единият, който е в кметството бил празен. Другият, монтиран в неработещ магазин на местният Наркооп или на РКС - Пловдив, пък нямал ток. Електричеството в обекта било спряно и затова банкоматът не работил, проучили хората. Така е, но не знаем към коя институция да се обърнем, за да бъде решен

проблемът, споделиха те.

 

Поне половината жители на Баня роптаят вече десет дни от невъзможността да си теглят парите. В градчето има  стотици хора, които получават социални помощи на банковите си сметки. Голяма част от пенсионерите също се теглят парите от автоматите за банкноти.

Градчето е пълно с почиващи, които също не могат да теглят пари, за да пазаруват за храна и други необходимости.

Местните  си губят времето и силите да ходят до Карлово за пари или пък пращат картите с ПИН-кодовете по роднини и близки, които пътуват до общинския град, да им вземат пари от банкоматите.

Зададе ли се неуредица, тя непременно е в Баня, недоволстват гражданите на курорта. Вместо  управата на Баня да хукне по банките и да ги покани да разкрият поне още един банкомат в някои от балнеохотелите, за да е по-удобно и на местните и на курортистите, сега останахме без нито един банкомат, ядосват се в Баня.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker