Туристи луднаха по монета-сувенир с паметника на Левски
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 31 Юли 2015 13:25

Колекционерска монета с изображението на паметника на Васил Левски може да закупите от апарата пред Исторически музей –Карлово. На лицевата страна е изобразен паметника на Апостола в родния му град, а на реверса герба на Република България.
Монетите са уникални сувенирни изделия,  специално изработени, съставени от изключително висококачествени цветни метали, които гарантират дълготрайното им запазване и съхранение и не позволяват промяна на цвета и окисляване за разлика от други предлагани на пазара позлатени или поцинковани стоманени заготовки.
Целта на фирмата разпространител „Българско наследство” е заедно с техните партньори да се популяризира българското културно-историческо наследство, природа, идентичност. Досега са поставени апарати за колекционерски монети в над 40 културно-исторически обекта в страната с възможност да се съставят регионални и тематични колекции на теми: култура, история, религии и др.
Всеки обект, който е част от инициативата е рекламиран чрез карти, брошури, снимки на сайта на фирмата, където има линк с подробна информация за адреса, услугите и информационните брошури, които са на разположение в обектите, където се продава сувенирната монета. По този начин всеки един обект, който е партньор популяризира и насърчава посещаването на всички други обекти, които са част от колекцията.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker