Деян Дойнов: Веселин Личев най-вероятно счита, че постът му е доживотен
Шрифт Larger Font Smaller Font
Вторник, 25 Август 2015 14:19

Подаваме жалба към Административен съд против Заповед на кмета на община Сопот за премахване на информационни материали, разпространени в общината, това каза Деян Дойнов, председател на БСП в Сопот и кандидат за кмет на общината.
Временният кмет на община Сопот  Веселин Личев  най-вероятно счита, че постът му е доживотен и никой няма право не само да се кандидатира, но и да афишира намеренията си да смени тази престъпна власт.

В административния акт  се говори за нарушаване на закона, но единственият, който престъпва законите е г-н Личев, който не само обрече общината на финансов колапс, но и отказва да поеме личната си административна отговорност за това.
Г-н Личев  не само нарушава закона, според който заповедта трябва да ми бъде връчена лично. Той  действа против всички етични и морални норми като поставя под емоционален стрес съпругата ми,  връчвайки и  демонстративно административния акт, отправен към мен, на нейното  работно място. Това недостойно поведение е поредното доказателство за неговата управленска немощ, страх и липса на принципи, категоричен е Дойнов.  
Актът е обжалван пред Административен съд и се надявам те да вземат предвид, че това, което администрацията нарича  предизборна агитация всъщност е информационен  материал, който не е призив. В посочения текст липсва каквато и да е подкрепа или не подкрепа. „Ако общинският кмет бе изпълнил задълженията си по уведомяване и събиране на доказателства – поне щеше да бъде назначена лингво-семантично-морфо-синтактична експертиза която в социално-психолочен план би изяснила интро и екстравертните аспекти на посочения текст. Това не е сторено и е налице едно тълкуване от страна на кмета, което е изключително пристрастно, с което е нарушил и чл. 10, ал. 2 от АПК – накърнил е принципа на безпристрастността.“ , пише в жалбата към съда.
Явни са емоциите и чувствата бушуващи в лицето, сега изпълняващо длъжността общински кмет в град Сопот. Затова би следвало да си направи отвод и по един рафиниран начин да предостави тази работа на упълномощено лице, категоричен е Деян Дойнов .


 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker