КАНДИДАТЪТ НА ГЕРБ ЗА КМЕТ НА КАРЛОВО ТЕОДОР ШОЙЛЕКОВ ЩЕ ПРИВЛЕЧЕ МИЛИОНИ ЕВРО ИНВЕСТИЦИИ В БАНЯ
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 02 Септември 2015 19:34

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Карлово Теодор Шойлеков има ясна визия как да привлече милиони евро инвестиции в Баня. Амбицията на младия бизнесмен е да превърне малкото градче в елитен европейски СПА курорт.
Жителите на Баня още съжаляват, че през 2006 година градчето е изпуснало 100 милиона лева австрийски инвестиции. От Министерството на горите, земеделието и туризма в Австрия сключват Меморандум между Карлово, Павел Баня, Хисаря и Казанлък с намерението на територията на карловската Баня да изградят петзвезден балнеоложки и спортен комплекс. Ефектът обаче нулев, защото вместо това Община Карлово и кметът Емил Кабаиванов хвърля силите си в създаването на безплодното съдружие с "Баня голф енд спа ризорт".

"Имаменамерение да върнем австрийските инвеститори в Баня и сме направили запитваме до посолството на Австрия какво е станало с меморандума", обясни от името на карловската организация на ГЕРБ кандидатът за кмет на Шойлеков.
Повече за това как кандидатът на ГЕРБ за кмет на Карлово Теодор Шойлеков ще превърне Баня в елитна СПА и туристическа  дестинация, предпочитана и от българи, и от чужденци, четете в новия брой на безплатния вестник „Промяна. От Калофер до Клисура”.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker