КАНДИДАТЪТ НА ГЕРБ ЗА КМЕТ НА КАРЛОВО ТЕОДОР ШОЙЛЕКОВ ПРИВЛИЧА ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ ЗА РЕШАВАНЕ НА ВОДНИЯ ПРОБЛЕМ В КАРЛОВСКО
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 03 Септември 2015 19:41

Това гарантира кандидатът на ГЕРБ за кмет на Карлово Теодор Шойлеков
Фондове и програми на Европейския съюз и милиони инвестиции са в основата на справянето с водния проблем в Карловско. Пред местните хора той определи решаването на водните неволи като приоритет, защото от това зависи развитието и на туризма, и на всеки бизнес в района. "Трудно е да се реши на 100% проблемът, но новите програми на ЕС дават шансове за подобряване на водоснабдяването в Общината", убеден е Шойлеков.

Заедно със специалисти Шойлеков е проучил проблемите във всяко село поотделно и групира пътищата за решение. Първо - осигуряване на допълнителни източници, които гарантират достатъчно питейна вода за населението чрез нови каптажи и сондажи. Второ - бърза и компетентна подготовка на нови проекти за селищата, които стоят на сухо, съобразени с актуалните изисквания за финансиране от новия програмен период 2014 - 2020. Трето - поетапна цялост на подмяна на остарелите водопроводи проблеми. Четвърто – безкомпромисно налагане на закона там, където се нарушава заради различни неясни интереси и липса на воля.
Повече за плановете на кандидата на ГЕРБ за кмет на Карлово Теодор Шойлеков за справяне с безводието и сухия режим, които мъчат от години жителите на Карловско, може да прочете в новия брой на безплатния вестник „Промяна. От Калофер до Клисура”.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker