Ето номерата на партиите, коалициите и инициативните комитети в бюлетината за местните избори 2015
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 25 Септември 2015 18:33

Общинска избирателна комисия Карлово

РЕШЕНИЕ
№ МИ-216
Карлово, 23.09.2015

ОТНОСНО: Определяне чрез жребий на номерата в бюлетината на партиите, коалициите от партии, местните коалиции от партии и инициативните комитети, регистрирани в Общинска избирателна комисия - Карлово в изборите за общински съветници и кметове на 25 октомври 2015г.

На основание чл. 87, ал. 1, т. 10 и чл. 423 от Изборния кодекс, в сградата на Община Карлово на ул.”Петко Събев” № 1, Зала „Васил Караиванов” в 14:00 часа, Общинска избирателна комисия – Карлово проведе жребий за номерата на партиите, коалициите от партии,  местните коалиции от партии и инициативните комитети, регистрирани в ОИК - Карлово в изборите за общински съветници и кметове на 25 октомври 2015г. След проведения жребий Общинска избирателна комисия - Карлово


Р Е Ш И:


ОБЯВЯВА номерата на партиите, коалициите от партии, местните коалиции от партии и инициативните комитети в изборите за общински съветници и кметове на 25 октомври 2015г. в Община Карлово, както следва:

ПП АТАКА - № 13, който ще бъде вписан в бюлетината.

Партия ДВИЖЕНИЕ ЗА СОЦИАЛЕН ХУМАНИЗЪМ - № 23, който ще бъде вписан в бюлетината.

ИК за издигане на Славчо Танчев Тодоров – Независим кандидат за кметство село Столетово - № 10, който ще бъде вписан в бюлетината.
НДСВ - № 21, който ще бъде вписан в бюлетината.

ИК за издигане на Николай Георгиев Стоянов – Независим кандидат за кмет на село Слатина - № 11, който ще бъде вписан в бюлетината.
ИК за издигане на Лило Нешев Нешев – Независим кандидат за кмет на село Каравелово - № 32, който ще бъде вписан в бюлетината.
МЕСТНА КОАЛИЦИЯ „ОБЕДИНЕНИ ЗА НАШАТА ОБЩИНА” (РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК, ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ) - № 16, който ще бъде вписан в бюлетината.
Българска Социалдемокрация - № 22, който ще бъде вписан в бюлетината.
ИК за издигане на Мано Иванов Манов – Независим кандидат за кмет на село Климент - № 15, който ще бъде вписан в бюлетината.
ИК за издигане на Койчо Стоянов Мутавчийски – Независим кандидат за кмет на село Ведраре - № 25, който ще бъде вписан в бюлетината.
БЪЛГАРСКА РАДИКАЛНА ЛЕВИЦА (БЛ, БРП /К/, БРСП) - № 20, който ще бъде вписан в бюлетината.
ИК за издигане на Христо Иванов Иванов – Независим кандидат за кмет на село Богдан - № 30, който ще бъде вписан в бюлетината.
ПП Политическо движение ЕВРОРОМА - № 18, който ще бъде вписан в бюлетината.
ПП ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ - № 3, който ще бъде вписан в бюлетината.
ИК за издигане на Румен Василев Стоянов – Независим кандидат за кмет на град Калофер - № 28, който ще бъде вписан в бюлетината.
БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН ЦЕНТЪР – БДЦ - № 26, който ще бъде вписан в бюлетината.
ИК за издигане на Иван Илиев Танков – Независим кандидат за кмет на село Соколица - № 4, който ще бъде вписан в бюлетината.
ПАРТИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ - № 1, който ще бъде вписан в бюлетината.
Движение 21 - № 19, който ще бъде вписан в бюлетината.
ИК за издигане на Вълко Станев Шойлеков – Независим кандидат за кмет на село Дъбене - № 14, който ще бъде вписан в бюлетината.
ИК за издигане на Димитър Атанасов Шивиков – Независим кандидат за кмет на Община Карлово- № 2, който ще бъде вписан в бюлетината.
ПП България без цензура - № 5, който ще бъде вписан в бюлетината.
СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ (СДП) - № 29, който ще бъде вписан в бюлетината.
БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ - № 8, който ще бъде вписан в бюлетината.
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ - № 7, който ще бъде вписан в бюлетината.


НОВА АЛТЕРНАТИВА ЗА КАРЛОВО - № 9, който ще бъде вписан в бюлетината.
ИК за издигане на Тодор Иванов Танковски – Независим кандидат за кмет на село Войнягово - № 12, който ще бъде вписан в бюлетината.
НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ (НФСБ - № 6, който ще бъде вписан в бюлетината.
ДПС - № 24, който ще бъде вписан в бюлетината.
МЕСТНА КОАЛИЦИЯ „ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОБЩИНА КАРЛОВО” (НАРОДЕН СЪЮЗ, „АБВ(АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ”), ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ”) - № 31, който ще бъде вписан в бюлетината.
ПП ГЕРБ - № 17, който ще бъде вписан в бюлетината.
ИК за издигане на Славка Маринова Червенкова – Независим кандидат за кмет на село Каравелово - № 27, който ще бъде вписан в бюлетината.


Определеният номер важи за всички видове местни избори на територията на Община Карлово. Този номер се изписва в квадратчето за отразяване вота на избирателя отпечатано в бюлетината за общински съветници, кмет на община и кмет на кметство срещу наименованието на избраната при жребия партия, коалиция от партии, местна коалиция или независим кандидат.

Когато партия, коалиция от партии, местна коалиция от партии инициативен комитет не е регистрирала кандидатска листа или кандидати за кметове, в бюлетината не се изписва нейният номер и за нея не се оставя празен ред. Такива са:

„ГЛАС НАРОДЕН”
„ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ СОЛИДАРНОСТ”
„ПАРТИЯ БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” и
„НАЦИОНАЛНА РЕПУБЛИКАНСКА ПАРТИЯ”


Решението може да се оспорва пред Централната избирателна комисия, чрез ОИК-Карлово в тридневен срок от обявяването му.

Председател: Станко Митев Маринов

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker