Георги Гергов: Ето го най-добрият отбор на Карлово - Пламен Славов и кандидатите от БСП в местните избори!
Шрифт Larger Font Smaller Font
Сряда, 30 Септември 2015 11:59

Кандидатът за кмет на Карловската община, издигнат от БСП  Пламен Славов и екипът му от кандидатите за общински съветници и за кметове на кметства откриха предизборната си кампания. Това стана в големия салон на НЧ „Васил Левски” в Карлово. Зрителната зала на първия етаж и на балкона се оказаха тесни, за да поберат желаещите да чуят Пламен Славов и хората, на които той залага като специалисти и експерти в отделните направления в местната политика.

Церемонията започна с изпълнение на калоферските гайдари, чиято музика буквално накара гостите да настръхнат от великолепното представление. След встъпителното приветствие бяха представени всички кандидати за общински съветници. Листата на БСП е пълна - карловските социалист излъчват 33  кандидати за местния парламент. От тях 11 са до 35 години, а 15 са жени. Това са хора с модерно социално виждане за развитие на Карлово и селищата в региона, подчера лидерът на червените в Карлово Манол Манолов. Такива са и повечето кандидати, излъчени от БСП за кметове на кметства в общината. В шест населени места  БСП подкрепя независими кандидати, като най-знаковият от тях досегашният  кмет на Калофер Румен Стоянов, който определено възкреси родния град на Ботев, а през следващия мандат това трябва да направи и Пламен Славов с града на Левски.В това е убеден Стоянов.

Аз и екипът ми сме готови да работим за повече сигурност, за по-добър живот за жителите на Карловската община, заяви в словото си Пламен Славов. По думите на кандидата за кмет, който има най-големи и реални шансове да свали Кабаиванов, е нужно справедливо разпределение на  общинските средствата между населените места в цялата община. Само така хората ще живеят на добре уредени улици, чисти градинки и т.н.
Ние заявяваме,че ще търсим заедно решения на  проблемите на хората в общината, особени онези, които засягат ежедневието на млади и стари. Ще работим работим за икономическото развитие, нови работни места и високи доходи, подчерта Пламен Славов.

Основен негов и на екипа му приоритет е привличането на местни и външни инвеститори, средства от европейските програми, инфраструктури, чистотата, в образователните, културните  и спортните  съоръжение, във всяко населено място по една детска и спортна площадка.

В състояние сме да подкрепяме усилията на читалищата, на художествената самодейност и духовното развитие на нашия край, нашият потенциал е историческото наследство, което неминуемо ще съживи туризма за икономическото  просперитет на нашия район, заяви Пламен Славов.

Той е категоричен, че ВМЗ, „Итендантско обслужване” и другите предприятия, които са държавни трябва да работят много силно, за да имат хората работа.

Гост на празника, в какъвто се превърна стартът на предизборната кампания, бе и областният лидер на БСП Георги Гергов. По думите  му бизнесът го няма тук, в Карловската община заради лошото управление на Кабаиванов, в коалиция с ГЕРБ, които сега привидно преди изборите са скарани, а след това отново ще седнат на трапезата общи за лични облаги. Фирмите, които не са приближени на властта изнемогват, а от това страдат и самите работници. Това искаме да го спрем. Искаме справедливост и просперитет за всички карловци и хората от другите селища в Подбалкана, категоричен е Гергов.

След официалната част отново имаше културна програма и то само и изцяло с таланти от карловската община - самодейците от читалищата в селата  Дъбене, Васил Левски, Климент и индивидуалното изпълнение изгряващата млада певица Велислава Делова. Препълнената зала обаче бе вдигната на крака от рецитала на 10-годишната ученичка от село Климент Николина Арабаджиева, която зашеметяващо изрецитира патриотичното стихотворение „Моята родина”.

Пламен Славов е номер 8 в бюлетината за кмет на община Карлово.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker