В Климент - постоянни ВИК аварии и замърсена вода, в Каравелово - редовни наводнения и почти неизползваемо читалище споделят жителите на селата
Шрифт Larger Font Smaller Font
Четвъртък, 08 Октомври 2015 19:30

Сериозните проблеми споделиха на срещи с Теодор Шойлеков присъстващите, между които кметът на Климент Мано Манов, Славка Червенакова, кандидати за общински съветници и много присъстващи на събрания в Климент и Каравелово

На среща на ГЕРБ в Климент присъстваха кандидатът за кмет на община Карлово Теодор Шойлеков, Илиана Лалова - кандидат за общински съветник от листата на ПП ГЕРБ от с. Климент, досегашният кмет на с. Климент Мано Манов.

Основните проблеми, които споделиха присъстващите са:
- чести ВиК аварии
- наболял проблем е язовирът, който е държавна собственост и е отдаден на концесия на фирма, която изхвърля развалени меса и субпродукти в него, замърсяват водата и създават реална опасност от епидемия.
В с. Каравелово самодейния състав посреща кандидатите с изпълнение на народни песни.
На срещата присъстваха Теодор Шойлеков, кандидатът за общински съветник в листата на ПП ГЕРБ от с Каравелово - Тано Кривошиев, Христо Монев - настоящ общински съветник от ПП ГЕРБ, както и Славка Червенкова - независим кандидат за кмет на с. Каравелово, подкрепена от ПП ГЕРБ, кандидати за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ.
Теодор Шойлеков е подпомагал младежите , като е осигурил фитнес уреди за залата им, и участвал пускане в експлоатация на 6 улични чешми в с. Каравелово.
Основните проблеми тук са:
- покривът на читалището тече постоянно, никой не дава пари за ремонт.
- не се поддържа чисто коритото на реката, и има редовно наводнения
Срещата в Каравелово завърши с хубаво българско хоро пред читалището.

 

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker