Задава се Коледна приказка за доброто
Шрифт Larger Font Smaller Font
Неделя, 15 Ноември 2015 16:07

"Коледна приказка за доброто" - това е темата на тазгодишния конкурс "Моето писмо до Дядо Коледа", който вече 10 години поред организира Общинска библиотека - Карлово.  Всяка година в него се включва десетки деца от цялата община. А юбилейният конкурс очаква много повече  участници.

Всяко дете на възраст от 8 до 12 години /от втори до пети клас/ вече може да започне подготовката по темата, а когато е напише своята

 

коледна приказка за доброто, да изпрати писмото си до  Детския отдел на Общинска библиотека - Карлово. Срокът да предаването на пликовете е до 14 декември, но времето тече много бързо. Така че, мили деца, сядайте и пишете. 
Писмата трябва да са до две страници голям формат, не по-дълги. Върху листовете не трябва да изписвате имената си, нито да поставяте отличителни знаци. Трите имена на участника, училището и класа, трябва да бъдат написани на отделен лист, който при приемането на писмото, ще бъде поставен в отделен плик и заедно с плика с творбата ще бъде номериран.

 

Пликовете с имената на победителите ще бъдат отворени в деня на награждаването на най-добрите творби.

Кой е написал най-хубавата коледна приказка за доброто ще стане ясно на 21 декември 2015 година на коледно тържество в Камерната зала на Народно читалище "Васил Левски"

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker