Бойко Борисов идва на Трифон Зарезан в Сопот?
Шрифт Larger Font Smaller Font
Петък, 05 Февруари 2016 16:26

Премиерът Бойко Борисов е приел поканата на кмета на Сопот Деян Дойнов да бъде гост на Празника на виното и любовта следващата събота и е разпоредил на Министерството на финансите до вторник ВМЗ АД да изплати дължимите 2,5 милиона лева от местни данъци и такси на община Сопот, стана ясно

днес след срещата му с кметовете от възрожденските градове. При Бойко Борисов бяха кметовете на Калофер - Румен Стоянов, на Сопот - Деян Дойнов, заместник-кметът на Карлово Стойо Карагенски и кметът на Копривщица.Те връчиха на Бойко Борисов събраните подписи срещу подмяната на историята в учебното съдържание.

 

Калофер също получава толкова помощ за ремонт на мемориалния комплекс "Христо Ботев", за което настояват от близо две години.  Кметът на Ботевия град Румен Стоянов получи уверението на Борисов, че в най-скоро време на Калофер ще бъдат отпуснати 300 000 лева за ремонт на мемориалния комплекс "Христо Ботев". Обектът е завършен през 1983 година, строителните работи продължили  12 години.  От тогава община Карлово го стопанисва, но поради липса на средства не са правени никакви ремонти.

 

Карлово, Сопот и региона

Виж още [+]
Гласувайте за този сайт
eXTReMe Tracker